Användarvillkor

GENOM ATT ANVÄNDA PARKMANS TJÄNSTER, ACCEPTERAR DU FÖLJANDE VILLKOR. OM DU INTE ACCEPTERAR FÖLJANDE VILLKOR, ANVÄND DÅ INTE PARKMANS TJÄNSTER

ParkMan är en smartphone app som låter dig betala dina parkeringsavgifter via din telefon. ParkMan är utvecklat av Neligrate AB, ett aktiebolag registrerat i Finland. (I forts: ParkMan, vi, oss, vår).

1. Du hittar information om vår tjänst via vår webbsida eller via vår app. Vi kan uppdatera detaljer utan att meddela om det till dig personligen.

2. Vi Garanterar inte att ParkMan fungerar som betalmetod över allt. ParkMan fungerar i de parkeringsområden där parkeringsvakternas datorer är kopplade till vår databas.

3. Vi tar inte ansvar för din telefons GPS-positionering. Det är din uppgift att välja rätt position från kartan så att den gröna markören i mitten av kartan motsvarar det parkerade fordonets position.

4. INGA ÅTERBETALNINGAR. ParkMan återbetalar inte parkeringsavgifter som du har köpt i misstag, eller som du du glömt att avsluta. Vi gör vårt bästa för att hjälpa dig om problem uppstår, men du är alltid ansvarig att betala för de köp du har gjort.

5. Om ParkMan inte får kontakt via internet eller om ParkMan av någon annan orsak inte fungerar då du vill köpa en parkeringslicens, bör du köpa en parkeringslicens via andra betalkanaler, såsom mynt.

6. Du bör givetvis godkänna och förstå vår prissättning, för att använda ParkMan.

7. Du bör registrera ett fungerande betalkort till ParkMan. Du ansvarar för att betalkortet fungerar. Om vi inte lyckas debitera ditt betalkort månatligen, skickar vi en räkning för dina parkeringar och du måste då betala lagstadgad ränta för din försenade betalning och täcka våra kostnader för det alternativa sättet att driva in vår fordring.

8. Läs och godkänn våra villkor om persondata. Säkerhet är en av våra störsa prioriteringar

9. Du ansvarar för att den personliga information du ger oss är riktig. Dubbelkolla speciellt bilens registernummer. Om du har matat felaktig information in i tjänsten, riskerar du få parkeringsböter, som du själv måste betala

10. Kom ihåg att du bör följa de tidsbegränsningar som är aktuella för den parkeringsplats där du parkerat din bil.

11. Fäst en ParkMan-dekal till din vindruta. På det sättet vet parkeringsvakterna att du betalar elektroniskt.

12. Använd inte ParkMan när du kör bil.

13. Du kan bjuda in vänner till ParkMan med hjälp av din kampanjkod. När en vän registrerar sig med din kampanjkod får ni varsin gratis parkering (upp till 100.00 kr). Du kan tjäna upp till 5 gratisparkeringar. Det är inte tillåtet att dela din kampanjkod på App Store, Google Play eller Windows Marketplace. Om du gör detta, förbehåller vi oss rätten att upphäva dina redan intjänade samt möjliga framtida gratisparkeringar. En parkeringsrabatt som utdelas vid registreringen är personlig och delas ut en gång per användare. ParkMan förbehåller sig rätten att annullera en redan utdelad rabatt.

14. ParkMan behåller rätten att använda din position för att visa andra användare var de kan hitta lediga parkeringsplatser.

[Version 2015, 9.4]